Fenerbahçe’de Lincoln Henrique ile yollar ayrıldı! Yeni adresi belli oldu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe’de yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre sonra sahalara geri dönen Lincoln Henrique’nin veda hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerde şans bulması zor gözüken Brezilyalı kanat oyuncusunun yeni adresinin belli olduğu öne sürüldü.

Fanatik’in haberine göre; Süper Lig’den de talipleri bulunan Lincoln Henrique için Brezilya temsilcisi RB Bragantino harekete geçti. Brezilya Serie A ekibinin, Lincoln Henrique’yi sezon sonuna kadar kiraladığı belirtildi. Fenerbahçe ile RB Bragantino arasındaki anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin yer aldığı aktarıldı.

25 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu sezon Fenerbahçe’de 1 maça çıktı. Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Lincoln Henrique bu mücadelede 1 gol ile 1 asist üretti.

Lincoln Henrique’nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026’da sona erecek. 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon 300 bin euro.

Gremio altyapısında yetişen Lincoln Henrique daha sonra Rizespor, America MG ve Santa Clara’da oynadı. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu başında Lincoln Henrique için 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x